YOU & US

B&B Samantha & Joep 28-06-2013 0259

Taart proeven, de jurk vinden, locaties spotten….Jullie zijn bezig met het plannen van jullie bruiloft! Dan is de investering in een fotograaf die aansluit bij wat jullie voor ogen hebben ontzettend belangrijk. Wij leggen met heel veel liefde en passie jullie bruiloft vast. Dit is een van de mooiste en belangrijkste dagen in jullie leven, en wij willen jullie graag helpen om er een onvergetelijke herinnering van te maken. Het enige wat jullie hoeven te doen is intens genieten van jullie dag en nagenieten van de foto’s met alle mooie momenten.

Tijdens jullie trouwdag nemen we ook de tijd om mooie foto’s van alleen jullie tweetjes te maken. De rest van de dag ben je al met iedereen aan het kletsen en dit moment is echt voor jullie, om even van elkaar te genieten. Je bent tenslotte (bijna) just married!, daar mag je best even samen bij stilstaan!

We vinden het ontzettend belangrijk dat jullie op ons kunnen rekenen. Geloof ons, we zetten ons voor de volle 100% in om jullie het beste te geven.