OVER BUBBLES & BOWTIES

Hi!

Wij zijn Daantje en Laura, de founders van Bubbles & Bowties, storytelling photography for all kinds of celebrations. Als jij wat te vieren hebt, zijn wij er voor je om dit vast te leggen.

Van klasgenoten op de kunstacademie tot een fotografen duo dat elkaar precies aanvoelt. Tijdens onze stage hebben we elkaar pas écht goed leren kennen. We zijn veel samen op pad geweest en hebben zo ontzettend veel lol gehad. Daar zijn ergens, in de krochten van ons archief, nog filmpjes van. Maar dat terzijde.

Toen we voor het eerst een bruiloft samen fotografeerden werden we heel gelukkig van onze samenwerking. Het is zo fijn om iemand naast je te hebben staan die hetzelfde voelt en je scherp houdt. Die eerste bruiloft resulteerde in twee prachtige albums en een fotoserie waar we hartstikke trots op zijn. ‘Daar moeten we wat mee doen!’ zeiden we tegen elkaar en zo is Bubbles & Bowties ontstaan.

Onze fotografie is te omschrijven als romantisch met een vleugje vintage, en dat met een documentaire inslag. We fotograferen het liefst met natuurlijk licht en houden van eigenheid, veel details en een relaxte sfeer. Momenten waar de liefde van af spat, daar worden we ontzettend blij van. Net als lekker eten, persoonlijkheid, warmte en natuurlijk een berg romantiek.

Als de foto’s die op onze website staan jullie aanspreken, neem dan contact op voor meer informatie. We can’t wait to meet you! :)